Ситний горщик з гарбузом, м'ясом і грибами
- Свинина (м´якоть) 500 г
- Гарбуз 200 г
- Печериці 150 г
- Вершки 100 мл
Свинину нарізати на невеликі шматочки і обсмажити злегка на олії.
На розігріту сковороду покласти вершкове масло, додати нарізані цибулю, гарбуз. Злегка обсмажити.
Додати нарізані печериці та вершки. Посолити. Тушкувати 10 хвилин. М'ясо, тушковані овочі скласти в горщик і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Дістати горщики, розбити яйце, посолити і поставити без кришки в духовку ще на 5 хвилин.
Рецепты диетические десертыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Салат з омлетом ковбасоюКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
recepti.biz Едим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Натуральный рецепт от насморка - рецепт бисквитного рулета с кремом. Мультиварка Philips.
Обучение диетологов - диетолог светлана фус сайт.
Рецепт крем заварнойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter