Сирно-виноградний окунь
- Філе окуня 2 шт.
- Виноград 150 г
- Горіхи грецькі 50 г
- Сир блакитний (дор-блю, дана блу, із благородною пліснявою) 50 г
- Моцарела 50 г
- Пармезан 50 г
- Вершки (20%) 100 мл
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Борошно 3 ст.л.
- Сік лимонний 3 ст.л.
- Сіль (морська)
Філе окуня розморозити (якщо воно було заморожене), обсушити на паперовому рушнику. Полити лимонним соком і залишити на 10 хвилин.
Ягоди винограду опустити на 10 секунд в окріп і очистити від шкірки.
Для соусу розтопити у невеликому сотейнику вершкове масло. Додати вершки. Прогріти, але не кип'ятити.
Сир нарізати невеликими шматочками і відправити у вершки. Залишити трохи пармезану.
Волоські горіхи порубати на невеликі шматочки і додати в соус. Прогрівати на маленькому вогні доки сир практично увесь розплавиться і соус стане густим. Зняти з вогню.
Філе окуня запанірувати у борошні, трохи посолити і обсмажити з двох сторін на розпеченій пательні на оливковій олії до легкої скоринки (приблизно по 1 хвилині з кожної сторони). Форму для запікання застелити фольгою або папером для випічки, трохи змастити олією і викласти у форму обсмажене філе.
Залити рибу соусом, зверху викласти розрізаний на половинки виноград. Поставити форму у розігріту духовку на 10-15 хвилин. Через 10 хвилин посипати рибу залишеним натертим пармезаном і залишити в духовці ще на 5 хвилин.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно: рецепти святкових закусок. Простые рецепты вкусных закусок.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиПраздничные подборки рецептов
Осетинские пироги на заказ: салати рецепти з грибами. Настоящий суп харчо с фото.
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд www.recepti.biz.ua
Рецепты для хлебопечки, вкусно - салати з крабовими паличками рецепти.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter