Сирний пиріг
- Арахіс 180 г
- Кукурудзяні палички (не солодкі) 1 пач.
- Масло вершкове 80 г
- Сир 250 г
- Вершки 200 г
- Крабове м´ясо 150 г
- Креветки 100 г
- Креветочна паста (закуска "Пікнік") 1 пач.
- Ікра червона (можна із водоростей) 50 г
- Яйце (білок) 1 шт.
- Цибуля зелена 25 г
- Зелень 25 г
- Желатин (розчинний) 14 г
- Вода 100 г
Із розчавлених качалкою арахісу, кукурудзяних паличок та олії зробити тісто.
Викласти його, добре придавлюючи, у ємність, попередньо застеливши її харчовою плівкою.
У збиті до однорідності вершки, сир додати креветочну пасту, зелень. Посолити і приправити.
Збити до піни білок.
Розбити у блендері крабове м'ясо, креветки.
Піну, крабове м'ясо та ікру обережно перемішати із сирною масою.
Ввести заздалегідь розчинений і остиглий желатин.
Можна залишити пару креветок для прикраси.
Викласти всю масу на корж і відправити у холод, до повного застигання.
Зануривши ємність в окріп, вийняти масу, надати форму і прикрасити.
Злегка змастити підсоленим желатином, викласти прикраси. Після застигання змастити їх зверху для закріплення.
www.recepti.biz.ua куриные отбивные в сыре
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Рецепты с малиной.
Как вкусно приготовить мясо - рецепты новогодних праздничных блюд.
Конфеты Jelly Belly - конфеты ирис в домашних условиях.
Мастер шеф рецепты официальный сайтУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter