Сирні ньоккі з броколі
- Броколі 150 г
- Сир 200 г
- Борошно 3 ст.л.
- Кінза (петрушка)
- Сир твердий 100 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Горіх мускатний
- Коріандр (мелений) 0.25 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Кладемо в блендер броколі, кінзу (петрушку) і перетворюємо на пюре. У посудині розтираємо сир (розсипчастий, солоний), додаємо яйця, перець, приправи і борошно. І туди додаємо зелене пюре (сіль, якщо сир прісний) і все добре перемішуємо до однорідної маси. Ліпимо ньоккі завбільшки з волоський горіх. Складаємо на піднос і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
Ставимо на газ каструлю з водою і, коли закипить, кладемо туди ньоккі по 6-8 штук.
Дістаємо і викладаємо на тарілку. Можна подавати з сиром, сметаною або вершковим маслом, йогуртом натуральним.
Холодные закуски - холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.
ЗдесьПиццы, салаты, напитки
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Окрошка на минеральной воде тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter