Сирне суфле із креветок з ароматом білого вина
651
інгредієнти:
- Креветки 400 г
- Яйце 3 шт.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Вино біле сухе 100 мл
- Масло вершкове 100 г
- Борошно 3 ст.л.
- Сир твердий 150 г
- Печериці 150 г
Розтопити 50 грам масла з 1 ложкою борошна на сковороді, додати креветки, вичавити на них половинку лимона і залити вином, через 5 хвилин відкинути усе у миску. Потім на олії підсмажити дрібно нарізані гриби, додати їх до креветок. Додати натертий сир, 3 яйця і ще одну ложку борошна. Тісто має вийти досить рідким. Залити все у порційні форми і запікати в духовці до готовності.
Кухонные Принадлежности - польская выпечка рецепты. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Очень вкусные рецепты борща - рецепт борща украинского.
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкая ортопедическая техника. Информация о немецких догах
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі