Сирдаг із баклажанів
771
інгредієнти:
- Баклажани 4 шт.
- Помідори 3 шт.
- Часник 5 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
Баклажани очистити від шкірки, зробити на кожному надріз-кишеньку. Рясно посолити, щоб вийшла гіркота.
Потім обсмажити їх на рослинній олії.
Закрити кришку і хвилин 5-7 тушкувати на повільному вогні. Відкласти в сторону остигати.
Дрібно нарізати помідори і часник.
Тушкувати на середньому вогні на тій же сковороді, де смажилися баклажани. Чайною ложкою покласти в кожну кишеньку трохи соусу і поставити на дуже повільний вогонь.
Наприкінці додати дрібно нарізану петрушку.
Салат с жареными грибами и яйцами рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Для Мультиварки - кулинария блюда из печени.
Деревянные развивающие игрушки - рецепты пудингов для детей.
История американской кухниавстрийская кухни. Кухни американский стиль.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі