Сирдаг

ДРУГІ СТРАВИ
666 Сирдаг
Фото - Сирдаг
інгредієнти:
  • Баклажан 6 шт.
  • Помідор 9 шт.
  • Часник 1 шт.
  • Цукор 0.5 ч.л.
  • Олія рослинна
  • Зелень (кріп)
  • Сіль
  • Перець чорний

Із 6-7 баклажанів зняти шкірку в смужку. Нарізати на 4 частини в довжину, але не до кінця. Смажити баклажани на олії. Помідори помити, зняти шкірку, нарізати дрібно. Додати помідори до баклажанів і продовжити смажити на повільному вогні. Закрити кришкою, щоб помідори випустили сік.

Очистити часник, дрібно нарізати, додати до баклажанів. Сіль, перець за смаком. Цукровий пісок - 0,5 ч. л.

Через 5-10 хвилин страва готова. Баклажани мають бути м'якими, а помідори - розваритися і випустити сік.

Перед подачею посипати дрібно нарізаною зеленню.

Купить вкусную брынзу в Украине: как приготовить сыр фета в домашних условиях.

Вкусные рецепты с фото на пасхуКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter