Сирдаг
710
інгредієнти:
- Баклажан 6 шт.
- Помідор 9 шт.
- Часник 1 шт.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Олія рослинна
- Зелень (кріп)
- Сіль
- Перець чорний
Із 6-7 баклажанів зняти шкірку в смужку. Нарізати на 4 частини в довжину, але не до кінця. Смажити баклажани на олії. Помідори помити, зняти шкірку, нарізати дрібно. Додати помідори до баклажанів і продовжити смажити на повільному вогні. Закрити кришкою, щоб помідори випустили сік.
Очистити часник, дрібно нарізати, додати до баклажанів. Сіль, перець за смаком. Цукровий пісок - 0,5 ч. л.
Через 5-10 хвилин страва готова. Баклажани мають бути м'якими, а помідори - розваритися і випустити сік.
Перед подачею посипати дрібно нарізаною зеленню.
Купить вкусную брынзу в Украине: как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Вкусные рецепты с фото на пасхуКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі