"Сир" із птиці

ДРУГІ СТРАВИ
623 "Сир" із птиці
Фото -
інгредієнти:
  • Курка 1 кг
  • Масло вершкове 100 г
  • Сир твердий 150 г
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Желатин 15 г
  • Бульйон (вода) 400 мл
  • Горіх мускатний 0.5 ч.л.
  • Спеції (сіль, перець)

Курку помити. Розігріти духовку до 180 градусів.

Викласти курочку на деко і запікати до готовності (30-40 хвилин). 

Можна перед запіканням змастити курку олією.

 

Вийняти готову курку. Відокремити м'ясо від кісток.

Поставити набухати желатин: залити його холодною водою або бульйоном.

фото М'ясо курки пропустити через м'ясорубку.

Потім або протерти через сито, або подрібнити у кавомолці.

Збити масло.

Натерти сир на дрібній тертці.

Змішати сир із маслом.

Додати протерте куряче м'ясо. Ретельно перемішати.

Набряклий желатин нагріти у мікрохвильовій печі (можна налити у ємність води. Поставити у ємність із водою склянку із желатином. Ємність поставити на плиту і нагрівати, постійно розмішуючи желатин. Вода у ємності не повинна кипіти.).

Змішати розведений желатин із частиною бульйону (води). 

Загальний обсяг бульйону із желатином має бути 400 мл.

Влити бульйон у сирно-курячу масу.

Додати вино, мускатний горіх, сіль, перець.

Ретельно розмішати.

Форму застелити плівкою. Залити у форму курячу масу.

Поставити у холодильник до застигання.

Дістати. Прикрасити і подати на стіл. 

 

 

 

Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарная социальная сеть. Кулинарные рецепты

Фото картинки Спартак. Флаг Спартака картинка.

Рецепты закусок. Фото и видео: холодные закуски рецепты. Рецепты закусок.

ЗдесьВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты салатов из морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Кулинария салат мимоза. Мимоза салат рецепт.

www.recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

Кулинарный сайт для чайниковКулинарно-домашний сайт