"Сир" із птиці
- Курка 1 кг
- Масло вершкове 100 г
- Сир твердий 150 г
- Вино біле сухе 100 мл
- Желатин 15 г
- Бульйон (вода) 400 мл
- Горіх мускатний 0.5 ч.л.
- Спеції (сіль, перець)
Курку помити. Розігріти духовку до 180 градусів.
Викласти курочку на деко і запікати до готовності (30-40 хвилин).
Можна перед запіканням змастити курку олією.
Вийняти готову курку. Відокремити м'ясо від кісток.
Поставити набухати желатин: залити його холодною водою або бульйоном.
М'ясо курки пропустити через м'ясорубку.
Потім або протерти через сито, або подрібнити у кавомолці.
Збити масло.
Натерти сир на дрібній тертці.
Змішати сир із маслом.
Додати протерте куряче м'ясо. Ретельно перемішати.
Набряклий желатин нагріти у мікрохвильовій печі (можна налити у ємність води. Поставити у ємність із водою склянку із желатином. Ємність поставити на плиту і нагрівати, постійно розмішуючи желатин. Вода у ємності не повинна кипіти.).
Змішати розведений желатин із частиною бульйону (води).
Загальний обсяг бульйону із желатином має бути 400 мл.
Влити бульйон у сирно-курячу масу.
Додати вино, мускатний горіх, сіль, перець.
Ретельно розмішати.
Форму застелити плівкою. Залити у форму курячу масу.
Поставити у холодильник до застигання.
Дістати. Прикрасити і подати на стіл.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарная социальная сеть. Кулинарные рецепты
Фото картинки Спартак. Флаг Спартака картинка.
Рецепты закусок. Фото и видео: холодные закуски рецепты. Рецепты закусок.
ЗдесьВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты салатов из морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Кулинария салат мимоза. Мимоза салат рецепт.
www.recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Кулинарный сайт для чайниковКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter