"Сioppino"
- Риба (морська, філе) 1 шт.
- Мідії 200 г
- Креветки (великі) 300 г
- Помідор (у власному соку, очищений) 500 г
- Вино біле сухе 0.75 скл.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції (базилік, орегано, чорний перець, лавровий лист)
- Сіль
- Олія рослинна
Розморозити мідії, креветки, рибу. Можна додати штук 10 восьминожок. Промити морепродукти, рибу, нарізати невеликими шматками.
У глибоку сковороду з розігрітою олією укинути зубчики часнику, роздавлені ножем і обсмажити їх, стежачи, щоб часник не згорів, а лише віддав олії свій аромат. Далі часник видалити і в цій олії обсмажити до прозорості цибулю, нарізану дрібними шматочками. Вилити у сковороду вино, додати консервовані помідори, попередньо перетворені блендером в пюре. Додати пару листочків лаврових, по пів чайної ложки сушених орегано і базиліка, поперчити, посолити, накрити кришкою і залишити на повільному вогні варитися хвилин на 40 (соус має уваритися майже наполовину).
Очистити креветки.
Викинути лавровий лист із соусу, викласти у сковороду рибу і морепродукти, акуратно перемішати і залишити на повільному вогні варитися 5 хвилин. Потім вимкнути плиту - нехай страва настоїться.
Можна подавати як густу юшку з хлібом і оливковою олією. Можна подавати як другу страву з рисом на гарнір.
Готовим со вкусом: салаты новинки рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепт торта из тыквыКулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaРецепты блюд в глиняных горшочках. Кулинарные рецепты
Рецепт лаваш на грилеМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта медовика. Рецепты тортов на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с фото.
Рецепт салат морепродукты. Рецепт салат морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter