Сині по-корейськи
- Баклажан - 1 кг
- Морква - 1-2 шт
- Перець болгарський - 2 шт
- Перець гіркий - 1 шт
- Цукор-пісок - 2 ст. л.
- Оцет - 2 ст. л.
- Часник - 8 дол.
- Приправа для корейської моркви (за смаком)
Сині порізати соломкою, не дуже крупно. Моркву натерти на крупній тертці. Перець шматочками. Часник пропустити через прес. Сині посолити, нехай постоять хвилин 15, віджати і обсмажити на олії. Додати цукор, оцет, часник, перець і приправу для моркви. Їсти можна за годину, а якщо на зиму, то простерилізувати 0, 5 л банки протягом 15 хвилин. Смачного!.
Кухонные Принадлежности - рецепты рождественской выпечки.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рогалики рецепты с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Сделать йогурт в домашних условияхЙогурты, йогуртные напитки, творожки, сметана и др. Производство йогуртов
Картофельное пюре в хлопьях ENGEL: блюда из картофельного пюре в духовке. Духовой шкаф Beko.
Оригинальные торты на заказ: лимонник торт. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter