Сині човники "Баклажани з сиром "
- Баклажани (великі, беріть великі - не пошкодуєте! А пошкодуєте, якщо візьмете дрібні!) - 3 шт
- Сир блакитний (рокфор) - 200 г
- Вершки (Жирні густі) - 300 г
- Сіль (економно дуже)
- Перець чорний
Баклажани само-собою купити, вимити й обсушити. Краще брати великі, хто таке любить - той не зможе зупинитися!.
У нас були середнього розміру .
Розрізати вздовж на дві рівні половинки. Змастити сіллю і перцем - без фанатизму!. - І запекти, процес тривав 30 хв. при температурі 190 ° . Одним словом, баклажани повинні мати м´яку м´якоть, але не всмятку!.
За допомогою якогось кухонного предмета акуратно "виколупала" м´якоть (ми використовували спеціальну ложечку для грейпфрутів - ну чого тільки не придумають!. ), Залишити край "човників" з м´якоттю товщиною в 0,5 см.
М´якоть дрібно порубати ножем.
Сир порізати невеликими кубиками або роздавити вилкою . ми тиснули.
Додали крем-фреш, але трохи менше . Додали не більше 200 м.
Само-собою все треба добре перемішати.
Човники заповнити сумішшю - нічого не залишилося, все увійшло в човники без залишку .
Запекти під грилем - хвилин 10 . до плавлення сиру і підрум´янення начинки!.
Ось - смачно!. смачно!. було!. дуже!.
Не забудьте подати вино!.
Так, сирна країна Холладщіна зустріла достатком до неподобства сирів!.
Знаменита Гауда .
. Це в невеликому сирному музеї - виробництво сиру йде "вживу", тут же продаж його і, звичайно, проба .
Різні сорти пропонуються для проби . ну ми і "накуштувалися"!.
Як ви думаєте, що ми вибрали?. Якщо рахунок був 1 голландець до 2 слов´янка?.
Ні, ні Гауді!.
Готовим со вкусом: польская выпечка рецепты.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Сайт кулинарный рецепт пицца тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter