Сині човники "Баклажани з сиром "

ДРУГІ СТРАВИ
1327 Сині човники "Баклажани з сиром "
Сині човники
інгредієнти:
  • Баклажани (великі, беріть великі - не пошкодуєте! А пошкодуєте, якщо візьмете дрібні!) - 3 шт
  • Сир блакитний (рокфор) - 200 г
  • Вершки (Жирні густі) - 300 г
  • Сіль (економно дуже)
  • Перець чорний

Сині човники Баклажани само-собою купити, вимити й обсушити. Краще брати великі, хто таке любить - той не зможе зупинитися!.

У нас були середнього розміру .

Сині човники Розрізати вздовж на дві рівні половинки. Змастити сіллю і перцем - без фанатизму!. - І запекти, процес тривав 30 хв. при температурі 190 ° . Одним словом, баклажани повинні мати м´яку м´якоть, але не всмятку!.

фото Сині човники За допомогою якогось кухонного предмета акуратно "виколупала" м´якоть (ми використовували спеціальну ложечку для грейпфрутів - ну чого тільки не придумають!. ), Залишити край "човників" з м´якоттю товщиною в 0,5 см.

Сині човники М´якоть дрібно порубати ножем.

Сині човники Сир порізати невеликими кубиками або роздавити вилкою . ми тиснули.

Сині човники Додали крем-фреш, але трохи менше . Додали не більше 200 м.

Сині човники Само-собою все треба добре перемішати.

Сині човники Човники заповнити сумішшю - нічого не залишилося, все увійшло в човники без залишку .

Сині човники Запекти під грилем - хвилин 10 . до плавлення сиру і підрум´янення начинки!.

Сині човники Ось - смачно!. смачно!. було!. дуже!.

Не забудьте подати вино!.

Сині човники Так, сирна країна Холладщіна зустріла достатком до неподобства сирів!.

Знаменита Гауда .

. Це в невеликому сирному музеї - виробництво сиру йде "вживу", тут же продаж його і, звичайно, проба .

Сині човники Різні сорти пропонуються для проби . ну ми і "накуштувалися"!.

Як ви думаєте, що ми вибрали?. Якщо рахунок був 1 голландець до 2 слов´янка?.

Ні, ні Гауді!.

Готовим со вкусом: польская выпечка рецепты.

http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Сайт кулинарный рецепт пицца тут