Синенькі в томатно-часниковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
677 Синенькі в томатно-часниковому соусі
Фото - Синенькі в томатно-часниковому соусі
інгредієнти:
  • Баклажан 1 шт.
  • Петрушка 0.5 пуч.
  • Часник 3 зуб.
  • Соус (томатний) 3 скл.
  • Олія оливкова
  • Сіль

Синенькі в томатно-часниковому соусі інгредієнти

Синенькі в томатно-часниковому соусі Баклажани порізати на невеликі шматочки товщиною приблизно півсантиметра. Пересипати сіллю і поставити під прес, щоб видалити гіркоту.

фото Синенькі в томатно-часниковому соусі Шматочки промити під холодною водою і обсмажити на оливковій олії з двох боків до золотистого кольору. Трохи посолити.

Синенькі в томатно-часниковому соусі Баклажан Петрушку і часник дрібно посікти.

Синенькі в томатно-часниковому соусі Петрушка Томатний соус довести до кипіння, додати петрушку і часник, сіль за смаком, перемішати і відразу вимкнути.

Синенькі в томатно-часниковому соусі Часник Дно посуду покрити томатним соусом, зверху викласти шар баклажанів, потім знову соус, баклажани, соус, баклажани.

Синенькі в томатно-часниковому соусі Соус Останній шар повинен бути томатним. Залити зверху томатним соусом і дати настоятися і просочитися пару годин.

Синенькі в томатно-часниковому соусі Олія оливкова Можна подавати як в гарячому вигляді, так і в холодному.

Салат вкуснятина рецепт с фото слоямиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепт салата з язикомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Авокадо яйцо салат фото рецепт здесь

Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой. Едим дома рецепты Юлии Высоцкой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter