Синенькі в томатно-часниковому соусі
- Баклажан 1 шт.
- Петрушка 0.5 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Соус (томатний) 3 скл.
- Олія оливкова
- Сіль
Баклажани порізати на невеликі шматочки товщиною приблизно півсантиметра. Пересипати сіллю і поставити під прес, щоб видалити гіркоту.
Шматочки промити під холодною водою і обсмажити на оливковій олії з двох боків до золотистого кольору. Трохи посолити.
Петрушку і часник дрібно посікти.
Томатний соус довести до кипіння, додати петрушку і часник, сіль за смаком, перемішати і відразу вимкнути.
Дно посуду покрити томатним соусом, зверху викласти шар баклажанів, потім знову соус, баклажани, соус, баклажани.
Останній шар повинен бути томатним. Залити зверху томатним соусом і дати настоятися і просочитися пару годин.
Можна подавати як в гарячому вигляді, так і в холодному.
Салат вкуснятина рецепт с фото слоямиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата з язикомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Авокадо яйцо салат фото рецепт здесь
Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой. Едим дома рецепты Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter