Сібас із часниковим конфі і тархуном
- Риба (сібас ) 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Олія оливкова 100 мл
- Тархун
- Цедра лимона
- Сіль морська
- Перець чорний (мелений)
Розігріти оливкову олію для часникового конфі (майже довести до кипіння).
Очистити зубчики часнику від лушпиння, але не до кінця (самі зубчики повинні бути у шкірці).
Опустити у розігріту олію 2 гілочки тархуну і очищений часник, зменшити вогонь до мінімуму, і пасерувати на маленькому вогні близько 15-20 хвилин (часник повинен бути м'яким). Потім зняти з вогню, накрити кришкою і залишити ще на 15 хвилин.
Із олії дістати трави і часник. Часник очистити, м'якоть залишити.
Рибу почистити, відрізати плавники, хвіст і голову, випатрати і розрізати уздовж черева. Вимити і обсушити.
Викласти на деко, застелене пекарським папером. Змастити оливковою олією. У середину покласти м'якоть часнику.
Посипати свіжомеленим чорним перцем.
Зробити ароматну сіль.
Подрібнити інгредієнти для солі (пару гілочок тархуну, цедру лимона, морську сіль) у блендері.
Натерти рибу сіллю.
Запікати в попередньо розігрітій духовці 20-25 хвилин.
Подавати із салатною сумішшю або свіжими овочами.
Рецепты кухни первые блюда. Первые блюда с рецептами.
Кулинарные рецепты: рецепт фасолевого торта.
Рецепты без выпечкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
рецепты новогодних блюд с фотографиями
http://recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter