Сібас із часниковим конфі і тархуном

ДРУГІ СТРАВИ
802 Сібас із часниковим конфі і тархуном
Фото - Сібас із часниковим конфі і тархуном
інгредієнти:
  • Риба (сібас ) 2 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Олія оливкова 100 мл
  • Тархун
  • Цедра лимона
  • Сіль морська
  • Перець чорний (мелений)

Сібас з часниковим конфі і тархуном інгредієнти Розігріти оливкову олію для часникового конфі (майже довести до кипіння).

Сібас з часниковим конфі і тархуном Очистити зубчики часнику від лушпиння, але не до кінця (самі зубчики повинні бути у шкірці).

Опустити у розігріту олію 2 гілочки тархуну і очищений часник, зменшити вогонь до мінімуму, і пасерувати на маленькому вогні близько 15-20 хвилин (часник повинен бути м'яким). Потім зняти з вогню, накрити кришкою і залишити ще на 15 хвилин.

фото Сібас з часниковим конфі і тархуном Із олії дістати трави і часник. Часник очистити, м'якоть залишити.

 

Сібас з часниковим конфі і тархуном Риба Рибу почистити, відрізати плавники, хвіст і голову, випатрати і розрізати уздовж черева. Вимити і обсушити.

Сібас з часниковим конфі і тархуном Часник Викласти на деко, застелене пекарським папером. Змастити оливковою олією. У середину покласти м'якоть часнику.

Сібас з часниковим конфі і тархуном Олія оливкова Посипати свіжомеленим чорним перцем.

Сібас з часниковим конфі і тархуном Тархун Зробити ароматну сіль.

Подрібнити інгредієнти для солі (пару гілочок тархуну, цедру лимона, морську сіль) у блендері.

 

Сібас з часниковим конфі і тархуном Цедра лимона Натерти рибу сіллю.

Сібас з часниковим конфі і тархуном Сіль Запікати в попередньо розігрітій духовці 20-25 хвилин.

Подавати із салатною сумішшю або свіжими овочами.

 

Рецепты кухни первые блюда. Первые блюда с рецептами.

Кулинарные рецепты: рецепт фасолевого торта.

Рецепты без выпечкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

курсовая салат мясной

рецепты новогодних блюд с фотографиями

http://recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter