Швидка рисова запіканка з овочевою начинкою
- Капуста білоголова (квашена і свіжа) 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сік томатний 1 скл.
- Соус томатний 150 г
- Лист лавровий 1 шт.
- Перець чорний
- Сіль
- Цукор
- Рис 1 скл.
- Майонез 200 г
- Сир твердий 100 г
Приготуємо начинку: у сковороду наливаємо олію й кладемо дрібно порізану цибулю і моркву. Обсмажимо до золотистого кольору. Додаємо нашатковану свіжу капусту і квашену, додаємо спеції, лавровий лист, коли вбере олію, доливаємо томатний сік, томатний соус і тушкуємо до готовності, за необхідності додаючи воду. Тушкуємо хвилин 30-40. За смаком додаємо цукор, сіль.
Рис відварюємо в підсоленій воді.
У форму змащену олією викладаємо шар рису, зверху трохи майонезу і трохи присипати сиром. Викласти капустяну начинку, зверху знову рис. Гарненько змастити майонезом, зверху тертий сир і в розігріту духовку до зарум'янювання.
Кулинария салаты летняя вкуснятина. Салат вкуснятина.
Рецепт легкого блюда. Рецепты блюд из легкого.
Рецепты салаты из печениРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter