Швидка курка "Залишки солодкі"
735
інгредієнти:
- Курка 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Майонез 200 г
- Спеції (сіль, перець, лавровий лист)
- Вода 200 мл
Курку вимити, порізати на порційні шматки.
Злегка обсмажити на олії. Скласти у каструльку.
Туди ж покласти обсмажені цибулю з морквою.
Влити воду.
Зверху залити майонезом. Поставити на маленький вогонь і тушкувати хвилин 10.
Как приготовить летний салат: салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.
http://recepti.biz.uaхлеб по домашнему
Салат с белыми грибамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом: салат с морепродуктами рецепт.
Как приготовить летний салат - рецепт салата мимоза с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі