Швейцарський щніцель
1113
інгредієнти:
- Свинина
- Сир
- Шинка
- Борошно пшеничне
- Яйце куряче 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець чорний
Свинину (4 шматки) відбити до тонких скибочок.
Покласти скибочку шинки на половину скибочки свинини.
На шинку покласти шматочок сиру.
На сир зверху покласти шинку.
Накрити незаповненим шматком свинини. Гарно притиснути. Посолити і поперчити.
Обваляти шніцель у борошні, потім у яйці, посипати паніруванням.
Обсмажити із кожного боку по 8 хвилин.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат из ананаса рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі