Швабські Роулади
- Яловичина
- Огірок 4 шт.
- Бекон
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гірчиця
- Сіль
- Перець
- Селера
- Морква 2 шт.
- Вино червоне 250 мл
- Вода 200 мл
- Лавровий лист
- Крохмаль 2 ст.л.
- Вершки 100 мл
- Томатна паста 2 ст.л.
М'ясо злегка відбити, змастити гірчицею, посолити і поперчити.
Бекон обсмажити і покласти на м'ясо.
Огірочки порізати навпіл і покласти до бекону.
Цибулю нарізати кільцями і обсмажити до золотистого кольору. Теж укласти на м'ясо.
М'ясо закрутити рулетиком і закріпити зубочисткою або, якщо є, спеціальною ниткою.
Розпекти олію у сковорідці і добре обсмажити рулетики.
Потім витягнути на тарілку. У цій сковороді обсмажити крупно порізані моркву, цибулю і селеру. Загасити вином і водою, додати лавровий лист, сіль, перець.
Укласти м'ясо, накрити кришкою і тушкувати приблизно хвилин 50.
Потім вийняти м'ясо.
Соус процідити через сито, влити у сковороду. Крохмаль розвести у холодній воді і залити в соус, помішуючи, дати закипіти.
Покласти томатну пасту, вершки, ще приправити.
Укласти у соус м'ясо.
Как приготовить вкусный шашлык - салати з серцем. Рецепты салатов на любой вкус.
Мясные блюда для фуршета рецепты с фотоМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Форум рецепты вкусных салатов recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter