Швабські Роулади

ДРУГІ СТРАВИ
907 Швабські Роулади
Фото - Швабські Роулади
інгредієнти:
  • Яловичина
  • Огірок 4 шт.
  • Бекон
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Гірчиця
  • Сіль
  • Перець
  • Селера
  • Морква 2 шт.
  • Вино червоне 250 мл
  • Вода 200 мл
  • Лавровий лист
  • Крохмаль 2 ст.л.
  • Вершки 100 мл
  • Томатна паста 2 ст.л.

Швабські Роулади інгредієнти М'ясо злегка відбити, змастити гірчицею, посолити і поперчити.

Швабські Роулади Бекон обсмажити і покласти на м'ясо.

фото Швабський Роулади Огірочки порізати навпіл і покласти до бекону.

Швабські Роулади Яловичина Цибулю нарізати кільцями і обсмажити до золотистого кольору. Теж укласти на м'ясо.

Швабські Роулади Огірок М'ясо закрутити рулетиком і закріпити зубочисткою або, якщо є, спеціальною ниткою.

Швабські Роулади Бекон Розпекти олію у сковорідці і добре обсмажити рулетики.

Швабські Роулади Цибуля ріпчаста Потім витягнути на тарілку. У цій сковороді обсмажити крупно порізані моркву, цибулю і селеру. Загасити вином і водою, додати лавровий лист, сіль, перець.

Швабські Роулади Гірчиця Укласти м'ясо, накрити кришкою і тушкувати приблизно хвилин 50.

Потім вийняти м'ясо.

Швабські Роулади Сіль Соус процідити через сито, влити у сковороду. Крохмаль розвести у холодній воді і залити в соус, помішуючи, дати закипіти.

Покласти томатну пасту, вершки, ще приправити.

Укласти у соус м'ясо.


Как приготовить вкусный шашлык - салати з серцем. Рецепты салатов на любой вкус.

Мясные блюда для фуршета рецепты с фотоМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности

Форум рецепты вкусных салатов recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter