Шурпа
- Баранина (шийка, реберця, філе)
- Перець болгарський (червоний, жовтий, зелений)
- Морква
- Часник
- Цибуля ріпчаста
- Лимон
- Сіль
- Олія оливкова
- Зелень (петрушка, кінза, кріп)
- Перець чорний
У каструлю налити невелику кількість води і довести до кипіння. Шматочки шийки баранини обсмажити на сковорідці з обох сторін і укласти в каструлю - тушкувати під кришкою на слабкому вогні. Додати обсмажені шматочки рeбер та філе. Приправити меленим перцем. Долити з чайника киплячої води до такого рівня, щоб баранина у каструлі майже повністю була у воді. Додати у каструлю: 1 цілу цибулину, 1 голівку часнику. Через 1 годину цибулю і часник викинути, а в каструлю відправити половинку лимона і пучок петрушки пов'язаний ниткою.
Варити баранину під кришкою на слабкому вогні приблизно 2 години.
Вийняти половинку лимона і петрушку. Посолити.
Великими шматочками нарізати моркву. Обсмажити на сковорідці і відправити у каструлю, з тим розрахунком, щоб вона була готова, але не сильно розварилася.
Болгарський перець різних кольорів нарізати квадратиками 1,5-2 см і швидко обсмажити на сковорідці. Викласти в окрему посудину і обсмажити також нарізану ріпчасту цибулю.
Додати перець і цибулю в каструлю, коли м'ясо вже готове.
Добре перемішати і довести до кипіння.
Додати сіль, перець, зелень.
При подачі до столу у тарілки спочатку накласти шматки шийки, потім ковшиком долити бульйон і овочі.
Готовим со вкусом - рецепты приготовления мясных салатов. Салаты приготовление.
Салат мясной с апельсиновым сокомВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter