Шухрут
- Яловичина 300 г
- Свинина 200 г
- Рис 2 скл.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Олія рослинна 0.6 скл.
М'ясо нарізати шматочками.
Обсмажити до напівготовності.
Моркву дрібно нарізати або натерти на тертці і разом із нарізаними півкільцями цибулі обсмажити на олії.
До моркви і цибулі додати нашатковану капусту і тушкувати 7 хв. Рис промити, залити водою і готувати до напівготовності.
Все покласти в жаровню шарами: м'ясо, рис (промитий холодною водою), засмажка (морква, цибуля, капуста).
Посолити, зробити невеликі поглиблення, вилити олію, що залишилася і 150 г води.
Тушкувати в духовці до готовності (хвилин 30-40). У кінці додати спеції, зелень, червоний або чорний перець.
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойРецепты и советы
Формы для Пирогов: пирог в разъемной форме.
Рецепты блюд с ливеромУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт домашнего печенья на смальцеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Готовим со вкусом - рецепт рахат лукума с фото. Мультиварка Philips.
Велнес-центр Каскад: сальса рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter