"Шуба короля"

ДРУГІ СТРАВИ
631 "Шуба короля"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина (лопатка) 400 г
  • Картопля 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 2 шт.
  • Гриби печериці 4 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Майонез
  • Молоко 300 мл
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Сир
  • Спеції (суміш перців, хмелі-сунелі, сушена зелень)

Нарізати м'ясо тоненькими скибочками. Скласти у миску, додати трохи гірчиці і ложку майонезу, посолити, поперчити. Відставити.

Очистити картоплю і нарізати скибочками. Відварити в підсоленій воді 5-7 хвилин до напівготовності.

фото Натерти моркву на тертці, нарізати цибулю кільцями, часник подрібнити.

Обсмажити м'ясо до легкої золотистої скоринки (до напівготовності).

Додати до м'яса порізаний зубчик часнику і смажити 30 секунд. (Щоб м'ясо взяло запах часнику.) Додати інші овочі.

Окремо підрум'янити порізані печериці.

Соус: молоко збити з ложкою майонезу і спеціями, додати порізаний зубчик часнику і підсмажене (на сухій сковороді, як для жульєну) борошно. Перемішати.

Викласти на дно посудини для запікання половину картоплі.

Зверху покласти м'ясо та овочі.

Далі викласти ще шар картоплі, зверху покласти гриби і залити все це соусом.

Викласти тоненькі скибочки помідора і присипати все це сиром (сиру потрібно трохи, щоб помідор теж підсмажився).

Рецепты салаты язык говяжийКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz.ua Майонез творожный

Кулинария салат мимоза. Салат мимоза из лосося.