"Шуба короля"
- Свинина (лопатка) 400 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 шт.
- Гриби печериці 4 шт.
- Помідор 1 шт.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Майонез
- Молоко 300 мл
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Сир
- Спеції (суміш перців, хмелі-сунелі, сушена зелень)
Нарізати м'ясо тоненькими скибочками. Скласти у миску, додати трохи гірчиці і ложку майонезу, посолити, поперчити. Відставити.
Очистити картоплю і нарізати скибочками. Відварити в підсоленій воді 5-7 хвилин до напівготовності.
Натерти моркву на тертці, нарізати цибулю кільцями, часник подрібнити.
Обсмажити м'ясо до легкої золотистої скоринки (до напівготовності).
Додати до м'яса порізаний зубчик часнику і смажити 30 секунд. (Щоб м'ясо взяло запах часнику.) Додати інші овочі.
Окремо підрум'янити порізані печериці.
Соус: молоко збити з ложкою майонезу і спеціями, додати порізаний зубчик часнику і підсмажене (на сухій сковороді, як для жульєну) борошно. Перемішати.
Викласти на дно посудини для запікання половину картоплі.
Зверху покласти м'ясо та овочі.
Далі викласти ще шар картоплі, зверху покласти гриби і залити все це соусом.
Викласти тоненькі скибочки помідора і присипати все це сиром (сиру потрібно трохи, щоб помідор теж підсмажився).
Рецепты салаты язык говяжийКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.ua Майонез творожный
Кулинария салат мимоза. Салат мимоза из лосося.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter