Штрудлі а-ля OFili
- М´ясо куряче
- Картопля
- Капуста білоголова (квашена)
- Спеції
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Борошно пшеничне 250 г
- Дріжджі сухі 1 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Паприка солодка
- Прованські трави
- Томат
Курку порізати на шматки і обсмажити на олії (+ сіль, перець).
Цибулю нарізати не дуже дрібно.
Моркву натерти на крупній тертці і разом з цибулею додати до курки.
Коли курка підрум'яниться, додати 2-3 ст. л. томату і розвести водою (щоб покривало м'ясо та овочі). Протушкувати.
Штрудлі. Замісити тісто (борошно, дріжджі, сіль, тепла вода).
Розкачати тісто, посипати паприкою і прованським травами.
Скачати тісто рулетом і порізати на шматочки шириною 1-1,5 см.
Очистити картоплю і нарізати на 4 частини. Додати до м’яса. Тушкувати хвилин 10. Потім зверху викласти капусту.
Зверху на капусту викласти штрудлі. Накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 30-35 хвилин. Із спецій додати запашний перець і лавровий лист.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат из моря продуктовСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter