Штрудлі
- М´ясо 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Картопля 1.5 кг
- Борошно
- Вода 1 л
- Масло вершкове 100 г
- Соєвий соус
- Приправa
М'ясо порізати на шматочки.
У маринатор покласти м'ясо, соєвий соус, приправи і все замаринувати.
У казані злегка обсмажити дрібно порізану цибулю і моркву соломкою.
Потім туди покласти промариноване м'ясо, помідори, просмажити трохи, додати води і тушкувати 30 хв.
Приготувати звичайне прісне тісто - на воді і борошні з додаванням солі. Розкачати тісто на 2 тонких пласта. У сковороді спасерувати 2 цибулини, порізаних півкільцями у вершковому маслі. На розкачане тісто покласти цю начинку.
Скачати в рулет і порізати на квадратики.
Картоплю порізати на великі шматочки. У казан викласти спочатку шар картоплі, потім шар тіста, повторити.
Додати води, щоб діставало до останнього шару, але не накривало його. Закрити кришку, довести до кипіння і готувати на повільному вогні ще 25 хвилин. У кінці додати подрібнений часник, пару зубчиків.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Европейская кухня Холодные блюда и закуски рецепты тут
Авокадо яйцо салат фото рецепт. Рецепты и фото салатов.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с морепродуктами рецепт. Как приготовить летний салат.
Рецепты Для Мультиварки: медовик рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Вкуснейший салат Мимоза: мимоза салат. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.ua с чего начать кулинарный сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter