Штрудлі
- Свинина (пісна) 500 г
- Картопля 200 г
- Капуста білоголова (квашена) 200 г
- Кефір 0.5 скл.
- Борошно 0.5 скл.
- Яйце 1 шт.
- Олія оливкова 4 ч.л.
Свинину нарізати невеликими шматочками й обсмажити на олії до рум'яної скоринки.
Картоплю нарізати кубиками і додати до м'яса, доки вона обсмажується, додати капусту (сік віджимати не потрібно).
Замісити тісто. Воно не повинно бути надто тугим, але і не повинно липнути до рук. Розгорнути тісто у пласт, змастити оливковою олією.
Загорнути тісто у щільний рулет і нарізати на маленькі рулетики товщиною в 1 см.
Залити м'ясо водою і викласти поверх усього штрудлі, але так, щоб вони не стикалися з водою, а готувалися на пару. Закрити кришкою, поставити на повільний вогонь на 30 хв. Треба стежити за водою, щоб вона не википіла, якщо потрібно, долити кип’ячої.
Конфеты карамель ценаПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кофе гляссе.
Соус из апельсинов с хреном. Соус из помидоров и хрена.
Авокадо салат рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарный сайт итальянской кухни здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter