Штрудлі
- М´ясо 300 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Сода
- Борошно
- Вода 250 мл
М'ясо нарізати шматками по 30-40 г, швидко обсмажити у сотейнику або жаровні до утворення рум'яної скоринки, посолити, поперчити, додати порізану цибулю. Далі повільно продовжити обсмажування на маленькому вогні. Коли цибуля підрум'яниться злегка, додати некрупно нарізану картоплю, перемішати і додати 250 мл води.
Приготувати тісто.
250 мл води, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. соди, додати борошна і замісити м'яке тісто. Розділити на 4 колобки і кожен розгорнути у корж товщиною 2-3 мм. Поверхню коржів змастити олією, згорнути рулетом і нарізати упоперек довжиною 3-4 см.
Коли м'ясо з картоплею закиплять, зверху укласти рулетики, щільно закрити кришку і витримати на сильному полум'ї 3-4 хвилини, потім полум'я зменшити до мінімуму, і через 40 хвилин страва готова.
Кришку під час приготування відкривати не можна, тому що рулетики з тіста готуються на пару.
Води у м'ясо з картоплею вливається рівно стільки, скільки береться на тісто.
Как приготовить летний салат - салати до нового року. Сборники Клипов (Рок, метал и тд.
Рецепт пицца маргаритаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мебельная фабрика Стильные Кухни - украинская кухня.
Монтана рестран американской кухни санкт петербург http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter