Штруделі
- М´ясо 1 кг
- Капуста 1 шт.
- Картопля 700 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Кефір 0.5 л
- Яйце куряче 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Сода 0.5 ч.л.
- Борошно
Замісити нетуге тісто (кефір, яйце, масло, сода, борошно) і залишити на деякий час накритим.
Порубати м'ясо і обсмажити у чавунному казані.
Хвилин через 10 додати моркву і цибулю.
Нашаткувати капусту і нарізати кружечками картоплю (приблизно 0,5 см).
Викласти на м'ясо капусту і тушкувати хвилин 10.
Тісто розкачати на листи, змастити лист олією і закрутити у рулетик, розрізати на шматочки по 2-3 см.
На капусту укласти картоплю. Потім злегка присолити і поперчити чорним перцем.
Поверх укласти скибочки тіста, тільки не щільно один до одного.
Накрити кришкою і залишити на 30 хвилин.
Рецепты Для Мультиварки: вторые блюда по домашнему.
Рецепт торта вишиванкаРецепты и советы
Куриный рулет Трио здесь
Рецепт бисквитного рулета с кремомКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торты из Киндер Сюрпризов - медовик торт. Нужен свадебный торт.
recepti.biz Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter