Штрудель
- Свинина
- Цибуля ріпчаста
- Картопля
- Капуста квашена
- Тісто дріжджове
- Олія рослинна
- Сіль
- Кмин (цілий або мелений)
Готувати краще в казані.
Обсмажуємо свинину, бажано жирну.
Додаємо цибулю, злегка обсмажуємо, додаємо води і тушкуємо до напівготовності.
Додаємо картоплю нарізану крупно.
Трохи згодом додаємо капусту і воду, щоб було побільше соусу.
Зверху викладаємо штруделі. Закриваємо казан кришкою і не відкриваємо 35-40 хвилин. Страва готова.
Штруделі робимо так.
Беремо дріжджове тісто.
Розкачуємо його до товщини приблизно 5 мм, змащуємо олією і скочуємо рулетиком.
Розрізаємо на невеликі рулетики, приблизно по 5 см.
Особливістю цієї страви є приготування штруделів, вони готуються як би на пару, просочуються смаком тушкованого м'яса, картоплі та капусти.
Залы для мероприятий до 1000 чел - мясные блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.
Рецепты диетических супчиков. Кулинарные рецепты-диетические блюда.
Салат с копченым мясом рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов на любой вкус - салат белочка рецепт. Рецепты Приготовления.
recepti.biz.uaБиографии французских художников и их картины
ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов с языка вареного. Рецепты салатов на эстонском языке.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Рецепты для пекарни.
www.recepti.biz.ua сайты с кулинарными рецептами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter