Шпинатні корінці з нутом
- Шпинат 1 кг
- Нут (варений або консервований, турецький горох) 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Цукор 2 ч.л.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Перець червоний пекучий
Відокремити листочки і залишити лише корінці та гілочки шпинату.
Промити кожен корінець гарно. Відрізати нижню частину кореня.
У широку каструлю або сковороду з товстим дном викласти цибулю півкільцями, часник мінікубиками. Зверху викласти корінці шпинату.
Помідори пластинками. Зверху полити олією, посипати сіллю і червоним перцем. Цукор розчинити в лимоному соку і полити зверху. У кінці посипати нутом. На середньому вогні без кришки тушкувати 5 хвилин. Потім додати воду і закрити кришкою. Тушкувати 25-30 хвилин на маленькому вогні.
Охолодити і викласти на тарілку. Подавати холодним. Можна подавати з часниковим йогуртом, сметаною.
Суп чанахи рецептСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты для мультиварки, вкусно - грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов на любой вкус - салат с копченым мясом рецепт. Простые рецепты.
Кулинарные рецепты первые блюда из баранины. Кулинарные рецепты первые блюда лук.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мимоза салат рецепт. Кулинария салат мимоза.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter