Шпинатні голубці
- Шпинат (свіжий) 500 г
- Рис 1 скл.
- Фарш 250 г
- Олія оливкова
- Зелень (різна)
- Цибуля ріпчаста
- Морква
Відокремити корінці від вершків. Приготувати листки шпинату. Залити окропом і відразу витягнути за допомогою лопатки, щоб листки шпинату не порвалися. Вони дуже ніжні і швидко рвуться після ошпарювання окропом.
Обсмажити цибулю, моркву. Додати фарш, обсмажити 2-3 хвилини. Додати рис, обсмажити ще 5-7 хвилин. Додати багато зелені - петрушка, кріп і багато свіжої м'яти.
Залити водою і варити начинку.
Зробити голубці. Охолодити і викласти на тарілку.
Як варити уху з головияк варити уху
Рецепт салата з язикомКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Рецепты супов и бульонов с фото: рецепт суп гуляш.
Рецепты с малиной - рождественские блюда рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Холодные закуски: холодные закуски рецепты. Закупка рецепты.
Низкокалорийная заправка для салатов http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter