Шпинат з фрикадельками
- Шпинат 0.6 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Грудка куряча 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Лимон 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
- Борошно 2 ст.л.
Листя свіжого шпинату перебрати і промити в декількох водах.
Опустити в киплячу підсолену воду і варити 1-2 хвилини. Потім відкинути на сито і злегка віджати.
Курячі грудки перемолоти на м'ясорубці з головкою цибулі і декількома зубчиками часнику, посолити, поперчити, додати 1 яйце і добре вимішати.
З курячого фаршу зробити фрикадельки - кульки розміром з волоський горіх. Обваляти їх у борошні.
Підсмажити цибулю в невеликій кількості олії до прозорості. У цибулю викласти фрикадельки і готувати ще близько 10 хвилин, закривши сковорідку кришкою і зменшивши вогонь.
До фрикадельок викласти шпинат, перемішати, досолити за смаком і тушкувати все разом 5 хвилин.
Готовий шпинат полити соком половинки лимона.
Диета: рецепты для похудения: рецепты диетические. Рецепты Приготовления.
Рецепты в постРецепты на любой вкус и день. Статья о Великом посте
Рецепты приготовления блюд - рецепти торти з фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Праздничные закуски: праздничные закуски на новый год.
рецепты праздничных закусок с фото
Нужен свадебный торт: медовик торт. Наборы для украшения тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter