Шпинат із рисом
- Шпинат (свіжий) 1 кг
- Рис (круглий) 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля порей 4 шт.
- Цибуля зелeна 4 шт.
- Лимон 1 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Сіль
- Перець
- Олія оливкова
Очистити і добре помити шпинат і цибулю.
Дрібно нарізати всі три види цибулі. Викласти у каструлю з олією і пасерувати до прозорості.
Додати шпинат свіжий або морожений (не розморожуючи попередньо).
Свіжого буде відразу багато.
В процесі приготування він упарюється і зменшується дуже в обсязі.
Шпинат виділяє багато рідини, тому не додавати води і покласти рис.
Посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний кріп, сік лимона і добре вимішати.
Накрити кришкою і тушкувати на малому вогні до готовності рису.
Сервірувати зі смаженим яйцем і подавати з фетою, маринованою в оливковій олії і орегано, та маслинами.
Салат с жареными грибами и кукурузой и сыромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рушники оптом - рецепты пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Творог интернет-магазин: печенье из творога розочки. Купить творог, цены.
Рецепты с малиной - рецепт праздничных блюд. Как вкусно приготовить мясо.
Рецепты салатов на любой вкус: мимоза салат. Вкуснейший салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter