Шпинат із фаршем
684
інгредієнти:
- Фарш яловичий (не жирний) 200 г
- Шпинат свіжий 1 кг
- Цибуля 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Рис 2 ст.л.
- Помідор 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль, перець
Фарш обсмажити із дрібно нарізаною цибулею, доки не випарується рідина, потім додати дрібно нарізаний помідор і перець, знову ж таки до випаровування, далі шпинат, коли шпинат почне віддавати воду, додати рис, зменшити вогонь, додати сіль, перець і тушкувати під кришкою, іноді помішуючи, доки рис не буде готовий.
Проверенные рецепты постных блюд: рецепт борща украинского. Суп В Мультиварке Рецепты.
Готовим со вкусом: рецепты новогодних праздничных блюд. Рецепты для пекарни.
Торт дитячий на день народженняТорты и пирожные на заказ
Рецепты С Фото на любой вкус - фруктовые десерты рецепты с фото.
Сайт с кулинарными рецептами. Кулинарный сайт консервируем.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі