Шпикачки картопляні
- Картопля 1.2 кг
- Сало свиняче 150 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
- Сметана 5 ст.л.
- Яйце куряче 3 шт.
- Кишки
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа для картоплі
Сало нарізати дрібними кубиками і обсмажити до того стану, коли вийдуть шкварки.
Цибулю почистити і нарізати (не дрібно). Додати до сала, обсмажити до золотистого кольору.
Картоплю почистити і перемолоти на м'ясорубці (або натерти).
Змішати засмажку з картопляною масою, додати яйця і сметану (буквально 4-5 ст. л. ). Додати спеції і гарненько вимішати.
Кишку (близько 3 м) натягнути на насадку від комбайна (спеціальна для домашньої ковбаси). Один кінець зав'язати ниткою.
Ложкою набрати фарш і через насадку відправити в кишку.
Перев'язати нитками ковбаски, довжиною 10 см.
Деко змастити жиром, викласти ковбаски, проткнути кишки в декількох місцях циганською голкою (щоб під час запікання, кишки не лопнули). Змастити майонезом і запікати в духовці при температурі 190 градусів близько 1 години.
Подавати як самостійну страву. Полити соусом.
www.recepti.biz.ua фанатам Спартака картинки
Кулинарные рецепты от Tramontina: как в домашних условиях приготовить йогурт.
Парфюм и косметика в Duty Free - крем из сгущенного молока.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter