Шніцелі з яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
718 Шніцелі з яблуками
Фото - Шніцелі з яблуками
інгредієнти:
  • Яблуко 1 шт.
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Сироп фруктовий (гранатовий) 1 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • М´ята 1 ст.л.
  • М´ясо (шматки для шніцеля) 4 шт.
  • Сіль
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Вино біле 125 мл
  • Петрушка
  • Масло вершкове 1 ст.л.

Яблуко нарізати скибочками. Обсмажити в 1 ст. л. оливкової олії. Додати гранатовий сироп, мелений чорний перець, м'яту і злегка випарити.

Шніцелі відбити, посолити і поперчити. Покласти на кожен трохи яблучної маси, скласти навпіл і сколоти. Смажити в 3 ст. л. оливкової олії.

Цибулю і часник очистити і порубати. У жирі від смаження підсмажити цибулю і часник. Влити вино. Петрушку порубати, додати в соус і злегка уварити. Додати м'ясний сік, який виступив із шніцелів. Вершкове масло нарізати кубиками, додати в соус і збити. Соус приправити і подати разом зі шніцелями.

Потрясающе вкусный салат - салат з маринованих опеньок. Рецепты заправок для салатов.

Рецепты Приготовления: салати з курячим мясом. Натуральное мясо для питомцев.

Грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкойгрушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой

Рецепты тортов на любой вкус: ореховый торт без муки рецепт.

салат с окороком и омлетом

Рецепты Приготовления: салати з мясом.

рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото