Шніцелі з яблуками
- Яблуко 1 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Сироп фруктовий (гранатовий) 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- М´ята 1 ст.л.
- М´ясо (шматки для шніцеля) 4 шт.
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Вино біле 125 мл
- Петрушка
- Масло вершкове 1 ст.л.
Яблуко нарізати скибочками. Обсмажити в 1 ст. л. оливкової олії. Додати гранатовий сироп, мелений чорний перець, м'яту і злегка випарити.
Шніцелі відбити, посолити і поперчити. Покласти на кожен трохи яблучної маси, скласти навпіл і сколоти. Смажити в 3 ст. л. оливкової олії.
Цибулю і часник очистити і порубати. У жирі від смаження підсмажити цибулю і часник. Влити вино. Петрушку порубати, додати в соус і злегка уварити. Додати м'ясний сік, який виступив із шніцелів. Вершкове масло нарізати кубиками, додати в соус і збити. Соус приправити і подати разом зі шніцелями.
Потрясающе вкусный салат - салат з маринованих опеньок. Рецепты заправок для салатов.
Рецепты Приготовления: салати з курячим мясом. Натуральное мясо для питомцев.
Грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкойгрушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой
Рецепты тортов на любой вкус: ореховый торт без муки рецепт.
Рецепты Приготовления: салати з мясом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter