Шніцелі з індички з яблуком і шпинатом

ДРУГІ СТРАВИ
621 Шніцелі з індички з яблуком і шпинатом
Фото - Шніцелі з індички з яблуком і шпинатом
інгредієнти:
  • Грудка індича 800 г
  • Шпинат заморожений 200 г
  • Яблуко зелене 1 шт.
  • Бекон сирокопчений
  • Майонез 6 ст.л.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Кунжут 2 ст.л.
  • Сіль, перець

Шніцелі з індички з яблуком і шпинатом інгредієнти Грудку індички порізати на порційні шматки по 100 г, злегка відбити, поперчити, посолити. Яблуко зелене очистити від шкірки і насіння, нарізати дрібною соломкою. Шпинат розморозити.

Шніцелі з індички з яблуком і шпинатом Майонез змішати з гірчицею і обмазати шніцель. Яблуко і шпинат покласти на край шніцеля, зверху покласти шматочок сирокопченого бекона. Накрити другим кінцем шніцеля, складаючи його навпіл.

фото Шніцелі з індички з яблуком і шпинатом Обмазати майонезом, обсипати кунжутом. Покласти у форму для запікання, додати трохи олії, смажити в духовці при 200 градусах близько 25 хвилин до золотистого кольору.

При смаженні поливати соком, що утворився. Кунжут можна замінити кедровими горіхами. 

 

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Первые кадры - рецепты первых блюд с фото. Книга Рецептов Для Мультиварки.

рецепты праздничных новогодних салатов

Невероятно вкусные рецепты блюд - мастер шеф рецепты. Ищете диетические рецепты? Узнай.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter