Шніцелі з індички з яблуком і шпинатом
- Грудка індича 800 г
- Шпинат заморожений 200 г
- Яблуко зелене 1 шт.
- Бекон сирокопчений
- Майонез 6 ст.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Кунжут 2 ст.л.
- Сіль, перець
Грудку індички порізати на порційні шматки по 100 г, злегка відбити, поперчити, посолити. Яблуко зелене очистити від шкірки і насіння, нарізати дрібною соломкою. Шпинат розморозити.
Майонез змішати з гірчицею і обмазати шніцель. Яблуко і шпинат покласти на край шніцеля, зверху покласти шматочок сирокопченого бекона. Накрити другим кінцем шніцеля, складаючи його навпіл.
Обмазати майонезом, обсипати кунжутом. Покласти у форму для запікання, додати трохи олії, смажити в духовці при 200 градусах близько 25 хвилин до золотистого кольору.
При смаженні поливати соком, що утворився. Кунжут можна замінити кедровими горіхами.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Первые кадры - рецепты первых блюд с фото. Книга Рецептов Для Мультиварки.
рецепты праздничных новогодних салатов
Невероятно вкусные рецепты блюд - мастер шеф рецепты. Ищете диетические рецепты? Узнай.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter