Шніцель з печеного перцю
685
інгредієнти:
- Перець солодкий 1 кг
- Бринза 300 г
- Яйце 2 шт.
- Масло вершкове 5 ст.л.
- Борошно пшеничне (сухарі мелені) 4 ст.л.
- Зелень (петрушка рубана) 6 ст.л.
- Салат зелений (листя)
- Сіль
Перець запекти, очистити від шкірки і насіння, дрібно нарізати і посолити.
Бринзу подрібнити і змішати з яйцями і зеленню.
З'єднати підготовлену суміш з нарізаним перцем і добре перемішати. Сформувати з неї коржики, обваляти в борошні або сухарях, обсмажити в олії до утворення золотистої скоринки.
При подачі викласти на листя салату.
Рецепты новогодних блюдРецепты и советы
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Маковый торт с творожным кремомТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі