Шніцель з молодої капусти
- Капуста молода - 1 шт
- Яйце - 3 шт
- Борошно
- Сіль
- Рослинна олія
молоду капустки миємо й розрізаємо на 4 частини.
кидаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо протягом 5 хвилин .
дістаємо і укладаємо на друшляк, даємо стекти воді.
тепер кожну частину розрізаємо на 3 так, щоб листя трималися на качані.
збиваємо яйця, солимо їх злегка і умочуємо в яйця кожен, вийшов шніцель .
потім умочуємо в борошно.
і обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі.
дістаємо, укладаємо на блюдо.
прикрашаємо зеленню.
СМАЧНОГО!.
Рецепт крабового салата: салати з крабами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Залы для мероприятий до 1000 чел - мясные блюда для фуршета. Организация мясных фуршетов.
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaБиографии французских художников и их картины
Рецепты блюда на рождествоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Тыквенная оладья тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter