Шніцель з капустою
- Листки білоголової капусти 8 шт.
- Шинка
- Сир
- Борошно
- Яйце
- Сухарі (білі)
- Сіль
Капустяне листя зварити в підсоленій воді. Листя акуратно перекласти в дуршлак, щоб стекла вода.
Шматочки шинки обсмажити. Сир нарізати на шматочки за розміром шинки. За розміром шинка і сир повинні бути такими, щоб їх покласти на капустяний лист, а потім можна було б загорнути у вигляді конверта.
Беремо лист капусти, зверху кладемо шматок шинки, а на шинку - шматок сиру.
Загорнути у вигляді конверта. Тепер збиваємо яйце, готуємо борошно і панірувальні сухарі. Беремо конверт і паніруємо в борошні, потім в яйці, потім в сухарях і обсмажуємо з двох боків до золотистого кольору.
Готові шніцелі викладаємо на тарілку, поливаємо сметаною. Прикрашаємо за бажанням шматочками помідорів.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с буряком фото.
Доставка готовой еды на неделю: рецепты пончиков на кефире. Кулинарные рецепты.
Блюда с рецептами - новогодние блюда рецепты с фото. Мультиварки для выпечки.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты из яблок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter