Шніцель з індичої грудки
681
інгредієнти:
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Спеції (сіль, білий перець)
- Олія рослинна 4 ст.л.
- М´ясо індички 500 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 4 ст.л.
Шніцелі відбити, посолити і поперчити.
Борошно змішати із сухарями, додати спеції, посолити, поперчити.
Яйця розбити, розмішати, додати сіль і перець.
Шніцелі вмочити в збиті яйця.
Потім в борошно із сухарями.
Обсмажити з одного боку 2-3 хвилини.
Потім з іншого.
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиПраздничные подборки рецептов
Выращивание грибов дома - консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.
Как вкусно приготовить мясо - рецепты мясных закусок с фото.
Рецепты салат мимоза. Рецепт салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі