Шніцель у кунжуті з овочевим рагу
- Яловичина 400 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Кунжут (насіння) 5 ст.л.
- Борошно пшеничне
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Гриби печериці (глива) 200 г
- Баклажан 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цибуля зелена
- Часник 4 зуб.
- Сіль, перець
Шніцель: розрізати м'ясо на шматки і відбити до товщини 3 см, змастити приправою для м'яса, обваляти у борошні, потім опустити у яйце і потім рукою посипати зверху насіння кунжуту і трохи притиснути.
Смажити на попередньо розігрітій олії не більше 2-3 хв із кожного боку. Викласти на паперові серветки - для вбирання зайвої олії.
Овочеве рагу: розрізати баклажани уздовж на смужки завтовшки 1 см, розрізати ці смужки на прямокутники і рясно посипати сіллю, залишити лежати на 20 хвилин, щоб вийшла гіркота. Потім промити їх ретельно водою.
Порізати болгарський перець і гриби, опустити у гарячу воду і довести до кипіння (10 хв).
Нарізати дрібно зелeну цибулю, часник і ріпчасту цибулю кубиками.
Потім обмиті баклажани, гриби, болгарський перець і цибулю із часником помістити у товстостінну каструлю, залити трохи водою, посолити і тушкувати 20-25 хвилин, за 7 хв до готовності додати нарізані на часточки томати.
Рецепт Творожной Запеканки - рецепт сирника з маком.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салати з серцем. Как приготовить вкусный шашлык.
Салат святковий рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
салати з крабовими паличками рецепти
Официальный сайт кулинарных рецептов ирины крутовой recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter