Шніцель у кунжуті з овочевим рагу

ДРУГІ СТРАВИ
699 Шніцель у кунжуті з овочевим рагу
Фото - Шніцель у кунжуті з овочевим рагу
інгредієнти:
  • Яловичина 400 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Кунжут (насіння) 5 ст.л.
  • Борошно пшеничне
  • Помідор 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Гриби печериці (глива) 200 г
  • Баклажан 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Цибуля зелена
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль, перець

Шніцель: розрізати м'ясо на шматки і відбити до товщини 3 см, змастити приправою для м'яса, обваляти у борошні, потім опустити у яйце і потім рукою посипати зверху насіння кунжуту і трохи притиснути.

Смажити на попередньо розігрітій олії не більше 2-3 хв із кожного боку. Викласти на паперові серветки - для вбирання зайвої олії.

Овочеве рагу: розрізати баклажани уздовж на смужки завтовшки 1 см, розрізати ці смужки на прямокутники і рясно посипати сіллю, залишити лежати на 20 хвилин, щоб вийшла гіркота. Потім промити їх ретельно водою.

Порізати болгарський перець і гриби, опустити у гарячу воду і довести до кипіння (10 хв).

Нарізати дрібно зелeну цибулю, часник і ріпчасту цибулю кубиками.

Потім обмиті баклажани, гриби, болгарський перець і цибулю із часником помістити у товстостінну каструлю, залити трохи водою, посолити і тушкувати 20-25 хвилин, за 7 хв до готовності додати нарізані на часточки томати.

Рецепт Творожной Запеканки - рецепт сирника з маком.

Сенсационный Термомикс ТМ5 - салати з серцем. Как приготовить вкусный шашлык.

Салат святковий рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

салат из брокколи и тунца

салати з крабовими паличками рецепти

Официальный сайт кулинарных рецептов ирины крутовой recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter