Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню
- Свинина (у мене корейка) - 480 г
- Сир (будь-який не твердий.) - 380 г
- Яйце куряче - 4 шт
- Картопля
- Зелень
- Спеції (за смаком)
Беремо шматочки м´яса, зрізаємо з них сало, (воно нам потім знадобиться).
Відбиваємо загорнувши м´ясо в плівку (що б не забруднити кухню). Відбите м´ясо викладаємо на тарілку, посипаємо сіллю, перцем, зірою або будь-якою ін приправою до смаку. Відставляємо. .
Готуємо льєзон (панірування).
1 яйце і 80 грам сиру з розрахунку на один шматок м´яса. Сир на крупній тертці тремо і змішуємо з яйцями. Головне пропорції - якщо сиру менше або більше, то льєзон не прилипне до м´яса, перевірено не раз. .
Нагріваємо сковороду (краще використовувати з антипригарним покриттям), наливаємо трохи олії, розігріваємо не дуже сильно і, поклавши в руку шматок м´яса, викладаємо так звану панірування і кладемо шматок на сковороду «паніруванням» вниз.
Обсмажуємо хвилини 3 на великому вогні, викладаємо залишки панірування зверху і.
намагаємося перевернути, дуже акуратно, краще за допомогою 2 х лопаток.
Якщо знизу не утворилася скоринка, то чекаємо ще хвилину (головне що б не підгоріло). Перевертаємо.
Обсмаживши однаково з 2 х сторін поміщаємо сковороду в духовку (нагріту до 180 градусів) або мікрохвильовку. На 5 хвилин сміливо забуваємо про м´ясо. .
Картоплю чистимо і відварюємо до готовності з сіллю і лавровим листом.
Сало, обсмажуємо на сковороді до стану шкварок. Зливаємо воду з картоплі і додаємо шкварки. Викладаємо все на тарілки. (М´ясо, картоплю, зелень) .
Приємного апетиту.
Салат с папоротником и КурицейА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Рецепты Приготовления - рецепты салатов из моркови.
Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты салатов из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter