Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню

ДРУГІ СТРАВИ
1453 Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню
Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню
інгредієнти:
  • Свинина (у мене корейка) - 480 г
  • Сир (будь-який не твердий.) - 380 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Картопля
  • Зелень
  • Спеції (за смаком)

Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню інгредієнти Беремо шматочки м´яса, зрізаємо з них сало, (воно нам потім знадобиться).

Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню Відбиваємо загорнувши м´ясо в плівку (що б не забруднити кухню). Відбите м´ясо викладаємо на тарілку, посипаємо сіллю, перцем, зірою або будь-якою ін приправою до смаку. Відставляємо.  .

фото Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню Готуємо льєзон (панірування).

1 яйце і 80 грам сиру з розрахунку на один шматок м´яса. Сир на крупній тертці тремо і змішуємо з яйцями. Головне пропорції - якщо сиру менше або більше, то льєзон не прилипне до м´яса, перевірено не раз.  .

Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню Свинина Нагріваємо сковороду (краще використовувати з антипригарним покриттям), наливаємо трохи олії, розігріваємо не дуже сильно і, поклавши в руку шматок м´яса, викладаємо так звану панірування і кладемо шматок на сковороду «паніруванням» вниз.

Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню Сир Обсмажуємо хвилини 3 на великому вогні, викладаємо залишки панірування зверху і.

Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню Яйце куряче намагаємося перевернути, дуже акуратно, краще за допомогою 2 х лопаток.

Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню Картопля Якщо знизу не утворилася скоринка, то чекаємо ще хвилину (головне що б не підгоріло). Перевертаємо.

Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню Зелень Обсмаживши однаково з 2 х сторін поміщаємо сковороду в духовку (нагріту до 180 градусів) або мікрохвильовку. На 5 хвилин сміливо забуваємо про м´ясо.  .

Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню Спеції Картоплю чистимо і відварюємо до готовності з сіллю і лавровим листом.

Шніцель по-міланськи з картоплею і зеленню  Сало, обсмажуємо на сковороді до стану шкварок. Зливаємо воду з картоплі і додаємо шкварки. Викладаємо все на тарілки. (М´ясо, картоплю, зелень) .

Приємного апетиту.

Салат с папоротником и КурицейА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей

Рецепты Приготовления - рецепты салатов из моркови.

Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты салатов из морепродуктов.

Салат с авокадо, яблоком и куриным филе

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter