Шніцель "По-міланськи"
- М´ясо (шніцель) 4 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 150 мл
- Борошно 150 г
- Крихта хлібна 150 г
- Сир твердий 50 г
- Сіль
- Масло вершкове
- Перець чорний (мелений)
- Приправа
Шніцелі відбити.
В одну чашку налити молоко.
В іншій змішати борошно із сіллю, перцем і приправами.
У третій чашці збити яйця з невеликою кількістю води, також трохи посолити, поперчити.
У четвертій чашці змішати мелені сухарі і натертий дрібно сир.
По черзі умочити шматочки м'яса спочатку у молоко, потім обваляти у борошні. Потім - у яйця, ну і наостанок обваляти у хлібно-сирній суміші.
Кожен шматок м'яса повинен бути не густо, але цілком покритий крихтами.
Усе укласти на тарілку, укласти у холодильник не менше, ніж на 1 годину.
Обсмажити шніцелі на сковорідці у розігрітому вершковому маслі із обох сторін на середньому вогні до коричневого кольору.
Очень вкусные салатики! Простые: салат с креветками и омлетом.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты в пост. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты первые блюдаОколо 2000 рецептов. Программа Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты
Печенье за 15 минут банан геркулесПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Торты без выпечки рецептыИзготовление тортов на заказ
Поможем выйти замуж в Германию: консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.
Как приготовить пирог - как приготовить пирог из тыквы.
Поможем выйти замуж в Германию: медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Ресторан Украинской кухни: украинская кухня. Открой свой интернет-магазин.
Филь американская кухня www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter