Шніцель курячий по-міланськи
- Філе куряче 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор (томати у власному соку) 400 г
- Вино біле 100 мл
- Яйце 2 шт.
- Молоко 80 мл
- Сир твердий (пармезан) 100 г
- Сухарі панірувальні
- Базилік
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
- Спагеті
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до золотистого кольору.
Томати у власному соку відкинути на дуршлак, зібравши сік. Протерти томати через сито, змішати із соком.
Пюре з томатів з'єднати з цибулею, влити вино, додати базилік, посолити, поперчити і тушкувати на повільному вогні хвилин 10.
Куряче філе трохи відбити, посолити і поперчити. Злегка збити яйця з молоком. В окремій посудині з'єднати панірувальні сухарі із сиром. Шніцелі обваляти в борошні, потім вмочити у яйце і обваляти в суміші сухарів та сиру.
Обсмажити в рослинній олії з обох боків до готовності (близько 5 хвилин з кожного боку).
Відварити спагеті (інші макаронні вироби).
Подавати шніцелі зі спагеті і томатним соусом.
Рецепты салат авокадо креветки. Авокадо рецепт салата.
Португальська кухняСеть ресторанов японской кухни
Рецепт узбекского приготовления плова www.recepti.biz.ua
Как приготовить шоколад: салаты рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Кулинарные рецепты на сайте. Готовим дома кулинарный сайт.
Морепродукты салаты рецепты http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter