Шніцель "Крона"
- Свинина (шийка) 600 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 2 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль 2 ч.л.
- Борошно 4 ст.л.
- Крихта хлібна 200 г
- Олія рослинна
- Масло вершкове
![]()
Хліб натерти на тертці.
М'ясо нарізати на порційні шматки товщиною приблизно 1,5 см. Відбити трохи для рівномірної товщини шматочків.
Посипати перцем із двох сторін.
Запанірувати у борошні.
Змішати яйця з молоком і сіллю. Занурити шматочок м'яса у яйце.
Потім запанірувати у хлібних крихтах. Добре руками притиснути хлібні крихти із двох сторін.
Поставити у холодильник хвилин на 30.
Обсмажити шніцелі у суміші соняшникової олії та вершкового масла із двох сторін до повної готовності. Смажити на маленькому вогні, інакше хлібна крихта може згоріти.
![]()
Рождественская выпечка рецепты юлии высоцкойПраздничные подборки рецептов
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт лаваш на гриле. Печи-мангалы Vesta.
Карл шумахер рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат: рецепты салата с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Рецепт домашний майонезИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мастер шеф рецепты пастаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter