Шніцель "Крона"
- Свинина (шийка) 600 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 2 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль 2 ч.л.
- Борошно 4 ст.л.
- Крихта хлібна 200 г
- Олія рослинна
- Масло вершкове
Хліб натерти на тертці.
М'ясо нарізати на порційні шматки товщиною приблизно 1,5 см. Відбити трохи для рівномірної товщини шматочків.
Посипати перцем із двох сторін.
Запанірувати у борошні.
Змішати яйця з молоком і сіллю. Занурити шматочок м'яса у яйце.
Потім запанірувати у хлібних крихтах. Добре руками притиснути хлібні крихти із двох сторін.
Поставити у холодильник хвилин на 30.
Обсмажити шніцелі у суміші соняшникової олії та вершкового масла із двох сторін до повної готовності. Смажити на маленькому вогні, інакше хлібна крихта може згоріти.
Рождественская выпечка рецепты юлии высоцкойПраздничные подборки рецептов
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт лаваш на гриле. Печи-мангалы Vesta.
Карл шумахер рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат: рецепты салата с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Рецепт домашний майонезИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мастер шеф рецепты пастаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter