Шніцель капустяний

ДРУГІ СТРАВИ
1039 Шніцель капустяний
Фото - Шніцель капустяний
інгредієнти:
  • Картопля 6 шт.
  • Помідор 0.5 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Перець болгарський
  • Оцет (винний) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Часник
  • Зелень
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Сир м´який 100 г
  • Яйце 2 шт.
  • Олія рослинна
  • Борошно
  • Сік лимонний

Шніцель капустяний з запеченою картоплею в пряної томатної заливки інгредієнтиПряна томатна заливка. Подрібнити в блендері помідори, цибулю, часник, перець, огірок, зелень, додати сіль і розбавити трохи мінеральною водою. Картоплю почистити і нарізати кружечками завтовшки 5 мм. На дно форми налити трохи соусу, викласти шар картоплі, потім знову соус, потім картоплю і зверху вилити все, що залишилося.

Шніцель капустяний з запеченою картоплею в пряної томатної заливці Духовку розігріти до максимуму, поставити форму. Після того, як закипить, тримати на максимумі хвилин 20-25. Потрібно, щоб добре все пропеклося, випарувалася зайва волога і з'явилася скоринка. Зменшити вогонь до 180 градусів, збризнути оливковою олією і нехай стоїть доки м'якою не стане. Останні 10 хвилин перекласти духовку в режим "гриль".

фото Шніцель капустяний з запеченою картоплею в пряної томатної заливціРозібрати на листя капусту і поставити варити.

Шніцель капустяний з запеченою картоплею в пряної томатної заливанні Картопля Начинка для шніцелів. Сир натерти на тертці, додати яйце і перець. Перемішати.

Шніцель капустяний з запеченою картоплею в пряної томатної заливки ПомідорІз капусти злити воду, остудити, обсушити. Покласти на капустяний лист ложечку сирної маси, прикрити маленьким листочком і все згорнути у вигляді конверта.

Шніцель капустяний з запеченою картоплею в пряної томатної заливки Огірок Збити яйце, вмочити туди шніцель, потім обваляти в борошні. Гарно розігріти сковорідку, налити олії і швидко обсмажити до золотистої скоринки.

Соус. Банку йогурту перелити у миску, додати трохи лимонного соку, зелень, тертий на крупній тертці шматочок огірка, сіль. Гарно перемішати.

 

Шніцель капустяний з запеченою картоплею в пряної томатної заливки Перець болгарський

Шніцель капустяний з запеченою картоплею в пряної томатної заливки Оцет Викласти на тарілку шніцель, картоплю, полити соусом. На картоплю добре капнути кетчуп гострий.

www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Салат с Белыми грибами и Курицей и сыромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты с творогом фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter