Шніцель капустяний
- Картопля 6 шт.
- Помідор 0.5 шт.
- Огірок 1 шт.
- Перець болгарський
- Оцет (винний) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник
- Зелень
- Капуста білоголова 1 шт.
- Сир м´який 100 г
- Яйце 2 шт.
- Олія рослинна
- Борошно
- Сік лимонний
Пряна томатна заливка. Подрібнити в блендері помідори, цибулю, часник, перець, огірок, зелень, додати сіль і розбавити трохи мінеральною водою. Картоплю почистити і нарізати кружечками завтовшки 5 мм. На дно форми налити трохи соусу, викласти шар картоплі, потім знову соус, потім картоплю і зверху вилити все, що залишилося.
Духовку розігріти до максимуму, поставити форму. Після того, як закипить, тримати на максимумі хвилин 20-25. Потрібно, щоб добре все пропеклося, випарувалася зайва волога і з'явилася скоринка. Зменшити вогонь до 180 градусів, збризнути оливковою олією і нехай стоїть доки м'якою не стане. Останні 10 хвилин перекласти духовку в режим "гриль".
Розібрати на листя капусту і поставити варити.
Начинка для шніцелів. Сир натерти на тертці, додати яйце і перець. Перемішати.
Із капусти злити воду, остудити, обсушити. Покласти на капустяний лист ложечку сирної маси, прикрити маленьким листочком і все згорнути у вигляді конверта.
Збити яйце, вмочити туди шніцель, потім обваляти в борошні. Гарно розігріти сковорідку, налити олії і швидко обсмажити до золотистої скоринки.
Соус. Банку йогурту перелити у миску, додати трохи лимонного соку, зелень, тертий на крупній тертці шматочок огірка, сіль. Гарно перемішати.
Викласти на тарілку шніцель, картоплю, полити соусом. На картоплю добре капнути кетчуп гострий.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат с Белыми грибами и Курицей и сыромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты с творогом фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter