Шніцель із курочки
- Грудка куряча 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Яйце 3 шт.
- Сіль, перець мелений чорний
- Майонез 2 ст.л.
- Вода 3 ст.л.
Дрібно нарізати курку.
Потім додати дрібно нарізану цибулю.
Поступово ввести всі яйця, витиснути часник.
Додати майонез, посолити, поперчити. Замісити "рубаний" фарш і прибрати в холодильник мінімум на годину.
Фарш вийняти. На розігріту сковороду, змащену олією, викласти у формі коржиків фарш.
Обсмажити під кришкою, але на сильному вогні, з двох сторін.
Коли увесь фарш обсмажений, поставити вогонь на найменший, висипати на сковороду всі шніцелі, додати воду і, накривши кришкою, тримати приблизно 40 хвилин, щоб стали м'якими.
Торты на заказ в Королеве - торт на день народження. Торт на день рождения.
Топ 10 лучших ресторанов СПб - мясные блюда для фуршета. Изящные канапе и закуски для.
Первые блюда - первые блюда рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепт кекс столичный с изюмом в хлебопечкеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты блюда на рождествоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter