Шніцель індичий із соусом зі спаржі
- Грудка 6 шт.
- Яйце 2 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Вода 1 ст.л.
- Перець (мелений)
- Спаржа 500 г
- Грудка куряча (філе) 250 г
- Картопля
М'ясо помити, обсушити паперовими рушниками. У чашку вбити 2 яйця і збити, додати соєвий соус, воду, перець, приправу "вегету" або сіль. Усе добре перемішати. У маринад покласти м'ясо і відставити. М'ясо іноді помішувати, щоб усі шматочки просочилися маринадом.
М'ясо порізати на невеликі шматочки і обсмажити на олії до світло-коричневого кольору.
Спаржу (почищену і помиту) нарізати на шматочки 1,5-2 см і додати до м’яса, трохи обсмажити все, хвилини 3-4 і влити 500 мл води, дати закипіти, накрити кришкою, зменшити вогонь і варити хвилин десять. Потім додати вміст пакетика, перемішати і варити, накривши кришкою хвилин 5. Соус готовий.
У сковороді нагріти олію, шніцелі вийняти з маринаду, запанірувати у сухарях і обсмажити на сковороді з обох боків до красивого золотистого кольору, хвилин по 5 із кожного боку, на середньому вогні.
На гарнір подати відварену картоплю. Подавати із салатом.
Рецепт торта из тыквыТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
Рецепт вкусной домашней колбасыРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Миксеры и блендеры: домашний майонез миксером видео. Миксер Redmond - Миксер RHM-2101.
Едим дома с юлией высоцкой рецепты передачи www.recepti.biz.ua
Французский салат красоты рецепт. Рецепт французского салата.
Салаты с апельсинами рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык - крем для торта для украшения. Купить кондитерку.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter