Шніцель "А-ля Борделяйс"
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Петрушка 0.5 пуч.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Хліб білий 150 г
- Шніцель індичий 6 шт.
- Сіль
- Перець
- Цукор-пісок 0.5 ч.л.
- Майоран 1 ч.л.
- Масло вершкове 75 г
Цибулю і часник почистити. Цибулю нарізати кубиками, часник нарізати тонкими часточками. Помідори нарізати дрібними кубиками. Петрушку порубати. Із білого хліба знадобиться тільки м'якоть, її треба гарно покришити.
М'ясо помити, добре просушити. Обсмажити на олії до золотавої скоринки. Посолити, поперчити і викласти у форму для запікання.
Цибулю і часник обсмажити на тій-же сковороді. Додати майоран, масло вершкове та помідори, тушкувати хвилин 5. Сковороду прибрати з вогню. Додати петрушку і крихти хліба. Посолити, поперчити, додати трохи цукру і добре всe перемішати.
Усю масу зі сковороди розкласти на шніцелі і поставити в розігріту духовку запікатися на 35 хвилин при температурі 175 градусів.
Обсмажити на сковороді зелeну цибулю. За 10 хвилин до готовності страви покласти зелeну цибулю у форму запікатися разом зі шніцелями. Подавати з картоплею пюре.
Ласточкино Гнездо: салат ласточкино гнездо фото. Отдых у моря без посредников.
Книга Рецептов Для Мультиварки - кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Как приготовить вкусный шашлык - салати з язика з фото. Крабовый Салат. Рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с языком с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Термосы в магазине Утконос - приготовление йогурта в термосе. Термос Термос.
Как приготовить летний салат - праздничный салат на новый год.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter