Шніцель
- Шніцель
- Яйце
- Морква
- Борошно пшеничне
- Сухарі панірувальні
- Стружка кокосова
- Лимон
- Спеції (сіль, перець)
- Шавлія (сушена)
- Олія рослинна
Шніцель із моркв'яною скоринкою.
Шніцелі - 6 шт.
Морква - 2-3 шт.
Яйце - 3-4 шт.
Борошно пшеничне.
Лимонна цедра - 1 ст. л. (натерти із лимона).
Сіль, перець.
Морквину натерти на тертці, яйця добре збити + лимонна цедра (добре перемішати). Шніцелі трохи відбити, посолити, поперчити. Обваляти у борошні, потім у яйці, а потім у моркві.
Відразу обсмажити на добре розігрітій сковорідці до готовності. При потребі можна трохи прогріти у мікрохвильовці.
Шніцель у кокосовій стружці.
Шніцелі - 6 шт.
Яйце - 3 шт.
Сухарі панірувальні - 3 ст. л.
Кокосова стружка - 3 ст. л.
Сіль, перець.
Шніцель трохи відбити, посолити, поперчити. Яйця збити добре. Сухарі змішати із кокосовою стружкою (1:1).
Шніцель обваляти у яйці і в суміші кокоса із сухарями .
Обсмажити до готовності у суміші олії та вершкового масла.
При потребі можна трохи прогріти у мікрохвильовці.
Шніцель із шавлією.
Шніцелі - 6 шт.
Яйце - 3 шт.
Сухарі панірувальні - 4 ст. л.
Шавлія мелена - 1 ч. л.
Сіль, перець.
Карі - 2 ч. л. (якщо шніцелі курячі або індичі).
Шніцелі відбити трохи, посолити і поперчити. Посипати карі, якщо це курка або індичка. Яйця добре збити, сухарі перемішати із шавлією.
Шніцелі обваляти у борошні, потім у сухарях.
Обсмажити на олії до готовності.
При потребі можна трохи прогріти у мікрохвильовці.
Смачні шніцелі із білим соусом (сметанним, тартар).
Подавати із рисом, картоплею, макаронами.
Кулинарные рецепты первые блюдаКулинарные рецепты. Около 2000 рецептов. Программа Кулинарный блокнот
Португальська кухняО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни
Легкие блюда из картошки в духовкеНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
ТутРецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Восстановить обмен веществ: диетолог светлана фус сайт. Онлайн запись к диетологу.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter