Шматочки яловичини, запечені з картоплею і сиром

ДРУГІ СТРАВИ
664 Шматочки яловичини, запечені з картоплею і сиром
Фото - Шматочки яловичини, запечені з картоплею і сиром
інгредієнти:
  • Яловичина (вирізка) 500 г
  • Приправа
  • Сметана (майонез)
  • Картопля 6 шт.
  • Сир 150 г
  • Масло вершкове

Шматочки яловичини, запечені з картоплею і сиром інгредієнти Нарізати м'ясо на невеликі шматочки, приправити.

Додати сіль, перець, часник гранульований, приправу для м'яса і майонез.

Все перемішати.

Шматочки яловичини, запечені з картоплею і сиром Очистити картоплю, натерти на крупній тертці.

Натерти сир і майже весь додати до картоплі. Частину, що залишилася, посипати зверху. Додати майонез або сметану, сіль і все перемішати. 

фото Шматочки яловичини, запечені з картоплею і сиром Змішати м'ясо з картоплею.

Шматочки яловичини, запечені з картоплею і сиром Яловичина Змастити горщики маслом, розкласти картоплю з м'ясом і зверху посипати сиром, який залишився.

Шматочки яловичини, запечені з картоплею і сиром Приправа Поставити в духовку і запікати при температурі 220-250°С близько години.

За п'ять хвилин до готовності зняти кришки, щоб підрум'янився сир.

Шматочки яловичини, запечені з картоплею і сиром Сметана

Готовим со вкусом: рецепти торти з фото.

Готовим со вкусом: самые вкусные мясные салаты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter