Шматочки яловичини, запечені з картоплею і сиром
675
інгредієнти:
- Яловичина (вирізка) 500 г
- Приправа
- Сметана (майонез)
- Картопля 6 шт.
- Сир 150 г
- Масло вершкове
Нарізати м'ясо на невеликі шматочки, приправити.
Додати сіль, перець, часник гранульований, приправу для м'яса і майонез.
Все перемішати.
Очистити картоплю, натерти на крупній тертці.
Натерти сир і майже весь додати до картоплі. Частину, що залишилася, посипати зверху. Додати майонез або сметану, сіль і все перемішати.
Змішати м'ясо з картоплею.
Змастити горщики маслом, розкласти картоплю з м'ясом і зверху посипати сиром, який залишився.
Поставити в духовку і запікати при температурі 220-250°С близько години.
За п'ять хвилин до готовності зняти кришки, щоб підрум'янився сир.
Готовим со вкусом: рецепти торти з фото.
Готовим со вкусом: самые вкусные мясные салаты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі