Шматочки курки у соусі
- Грудка куряча 1 шт.
- Яблуко (Голден) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Карі 0.5 ч.л.
- Борошно 1.5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Вода кип´ячена 0.5 скл.
Курячі грудки порізати смужками. Посолити, поперчити і обсмажити на сковороді із розігрітою олією до напівготовності. Перекласти шматочки курки на тарілку.
Цибулю порізати кубиками і обсмажити на тій же олії до прозорості.
Цибуля зняти з вогню. Додати борошно, карі, сіль, перець і воду. Все перемішати.
Додати шматочки курки і яблуко, порізане на середні шматочки. Все добре перемішати. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності, близько 10 хвилин.
Кондитерские формы: кекс з яблуками рецепт.
Рецепты блюд из молоки рыб. Рецепты блюд из рыбы сазан.
Торт без выпечки из печеньяТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др
Купить Белые грибы, цены: салат с белыми грибами. Купить мицелий.
Черничное варенье. Рецепт черничного варенья.
Рецепты с фото - рецепты пошагово с фото.
Купить Электрогриль: приготовление блюд на электрогриле. Блюда В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter